Over ons

Geniet van al het lekkers uit de Mediterrane keuken!

Restaurant Rhodos is al sinds 2002 een begrip in Steenwijk en omgeving. Wij presenteren u de vriendelijke Mediterraanse sfeer. Gezellig tafelen onder het genot van mooie kwaliteitswijnen en traditionele gerechten die dagvers voor u worden bereid. Dit alles in een warme en een sfeervolle entourage. Rhodos is uitermate geschikt voor een gezellige avond met vrienden, familie of geliefde. Ook kunt u terecht voor kleine partijen, bruiloften, catering, vrijgezellenavonden, zakendiners, private dinings of onze zeer succesvolle en gezellige Dinnershows met elke keer weer een nieuwe thema.

De Latijnse School

Rhodos laat u meevoeren naar een oase van romantiek, gastvrijheid en gezelligheid. U kunt genieten van de ruime keuze aan overheerlijke Mediterraanse gerechten in een warme atmosfeer. Rhodos is gevestigd in een prachtig historisch monumentaal pand waarin zich vroeger een Latijnse school bevond, van 1628 tot en met 1742. Deze school is gesticht uit legaat van Kannunik Harmen van Swinderen, die in 1560 overleed. Rhodos is uitermate geschikt voor een gezellige avond met vrienden, familie of geliefde. Daarnaast kunt u terecht voor kleine partijen, bruiloften, catering, familiebijeenkomsten, vrijgezellenavonden, zakendiners of Dinner & Concert avonden met iedere maand een nieuwe thema.

Wat zeggen onze gasten

Bij ons is iedereen welkom en kan alles. Rhodos is de plek waar gezelligheid, gemoedelijkheid en een huiselijke sfeer centraal staat.

Uitstekend gegeten in de schitterende sfeer van de oude Latijnse School van Steenwijk. Mooi aangekleed restaurant en een uitstekende gastheer.

Ger Lindeman

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. We voelden ons helemaal in Griekenland buiten op het terras onder de druivelaar.

Veronique de Prins

Vanavond met 6 personen uit eten geweest (zaterdagavond). Het was fantastisch! Mooi interieur; ademt een gezellige sfeer. Goede bediening; vriendelijk en spontaan. De koks maken het eten verrukkelijk klaar en tot slot voel je je hier als gast echt gewaardeerd.

Kevin Moolenkamp

Rhodos Dinnershows!

Rhodos Steenwijk presenteert ‘Dinnershows’. Het hele jaar door organiseren wij thema-avonden met live-muziek. Elke keer weer een nieuw thema met top artiesten. Zie onze agenda voor een overzicht met de geplande data’s van onze Dinner & Concert avonden.


 

Bekijk het Menu en Reserveer een tafel.